Welkom

Welkom op de website van Fotoburo Eindhoven,

 

 

Mijn naam is Jean Pierre Reijnen en ik ben eigenaar/fotograaf van Fotoburo Eindhoven. Mijn bedrijf is aangesloten bij  de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF) en staat daarmee garant voor vakmanschap. Ruim twintig jaar werken voor dagbladen, nieuwsdiensten en bedrijven heeft dat aangetoond. Behalve met vakmanschap onderscheidt Fotoburo Eindhoven zich met een slagvaardige en snelle manier van werken. Digitale beelden van hoge kwaliteit kunnen vaak binnen een uur op de plaats van bestemming zijn. De provincies Brabant en Limburg vormen het kerngebied. Maar opdrachten daarbuiten zijn zelden een probleem.

Op deze website tref je voorbeelden van mijn werk aan. De foto’s bevestigen het klassieke vakmanschap, maar tevens tonen ze de creativiteit van de maker; er is een tovenaar-met-de-camera aan het werk geweest. Een aanpak die in alle disciplines terug te vinden is:  bedrijfsfotografie, portretfotografie en nieuwsfotografie.

 

Op al het getoonde beeldmateriaal van deze website berust copyright. Geen van deze afbeeldingen mag worden gebruikt, gereproduceerd of worden opgeslagen, of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fotoburo Eindhoven.

 

 

Jean Pierre Reijnen | Fotoburo Eindhoven