Over Jean Pierre Reijnen

 

Jean Pierre Reijnen van Fotoburo Eindhoven

Jean Pierre Reijnen

Mijn naam is Jean Pierre Reijnen.

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF) staat Fotoburo Eindhoven garant voor vakmanschap. Al meer dan twintig jaar is dat bewezen tijdens het werken voor dagbladen, nieuwsdiensten en bedrijven. Behalve met vakmanschap onderscheidt Fotoburo Eindhoven zich met een slagvaardige en snelle manier van werken. Digitale beelden van hoge kwaliteit kunnen vaak binnen een uur op de plaats van bestemming zijn. De provincies Brabant en Limburg vormen het kerngebied. Maar opdrachten daarbuiten zijn zelden een probleem.

Op deze website tref  je voorbeelden van mijn vakmanschap aan. Ze bevestigen het beeld van de tovenaar-met-de-camera, waarbij het niet uitmaakt of we het hebben over bedrijfsfotografie, portretfotografie of nieuwsfotografie.

Op al het getoonde beeldmateriaal van deze website berust copyright. Geen van deze afbeeldingen mag worden gebruikt, gereproduceerd of worden opgeslagen, of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van mij.